Üdvözöllek egy vízszerelő blog oldalon!
2017. június 18. írta: Závodszki Dániel

Üdvözöllek egy vízszerelő blog oldalon!

Kedves Olvasók!

 

Mint ahogy egy könyvnek is van eleje, talán kezdjük Mi is az elején, és pár sorban bemutatkozom, hogy tudjátok, hogy kinek is a blogját olvassátok!

Závodszki Dániel vagyok épületgépész technikus! Családi vállalkozás keretein belül Édesapámmal dolgozom, Závodszki Zoltánnal. Édesapám már több mint 40 éve van a szakmában, így sok mindent látott már, és a sok évnyi tapasztalat jó pár munkán jól jött már.

Közös pályafutásunk során sok megrendelő kérdezte már, hogy hogyan tudunk együtt dolgozni?

Őszintén szólva szerintem meglehetősen jól, a lényeg abban rejlik, hogy mind a két félnek kell engedni a saját igazából, és be kell látnia, ha a másik fél ötlete használhatóbbnak tűnik! Nem azt mondom, hogy tökéletesek vagyunk és nem volt ebből kifolyólag szájhúzás, de ezeken szerintem mindig sikerült könnyedén túllendülni. :) 

Én édesapámtól tanulom/tanultam a szakmát, és remélem egy nap a fiam is követni fogja a mi példánkat és Ő is tovább fogja vinni a hagyományt! Végül is az érdeklődés megvan a fiamban aki már 4 éves, és a lakáson belüli javításokban központi szerepet próbál betölteni. A következő képen a saját lakásomban cseréltünk radiátort, és ott is sertepertélt körülöttünk :)

1.jpg

2.jpg

A blog indítása munka és család mellett egy igazi kihívás, és lehet, nem is lesz naponta friss tartalom, lehet hetente sem! Amikor tudom csinálom és próbálok a lehető leginformatívabb kis blogbejegyzéseket csinálni!

Addig is, ha ezen bemutatkozás után szimpatikusnak találtál bennünket, a következő telefonszámon tudtok édesapámtól munkamegrendelést kérni, esetleg árajánlatot! 

06204917949

Vagy nézzétek meg a hivatalos weboldalunkat: Vízszerelés Budapesten ahol már több mint 100 cikk közül lehet már válogatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://vizszerelo-budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr2012604115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása