Dömötör LUX WC tartály szerelése, bemutatása
2017. június 18. írta: Závodszki Dániel

Dömötör LUX WC tartály szerelése, bemutatása

A videóban azt mutatom be, hogy kibontás után, miként épül fel a Dömötör LUX WC tartály, milyen szerelési lehetőségek rejlenek a dobozban/egységcsomagban!

- Kezdésnek a tartály levétele okozhat gondot egy kezdő számára, vagy ha ilyen tartály van felszerelve, és még nem próbálkozott ilyennel, esetleg még nem látta! Az illesztés alatt, a tartály sarkánál megfogjuk a tartályt és kicsit összenyomjuk a széleket és hüvelykujjal megnyomjuk a tartály elejét egyszerre mind a két oldal, mint látható a tartály a tartály teteje le fog pattanni.

-  A videóban azt mutatom, hogy van benne hungarocell szigetelés, hogy a sűrűn cserélődő hideg víz, ne okozzon párásodás! Mondjuk vannak olyan extrém helyek, ahol a szigetelés ellenére is lecsapódik a pára a tartályon!

- Az első alkatrész amit megfogtam az a leeresztő szelep, látható az alkatrész szétszedése, és a helyére illesztése! Én szabad kézzel szerelem a tartályt, de bizonyos helyeken a kézi erőnél jobban meg kell tudni szorítani az illesztéseket.

- Miután a leeresztő szelep a helyére került, a következő alkatrész a kezemben egy gyári szűkítő, mivel a tartályt lehet alacsony, közép magas és magas pozícióban is szerelni! Magas szerelésnél használjuk egyedül a gyári szűkítőt!

- A derékszögű fehér vastag cső van az alacsony szereléshez, a fekete gumi az már egy olyan tömítés amit a WC csészébe is bele kell tenni!

- Az az alkatrész amelyiket megfogtam aminek a végén van egy úszó golyó az a betöltőszelep, azt a tartály szélébe kell rögzíteni, lehet jobbra és balra egyaránt! A szabad mozgás ellenőrizzük le.

- A betöltő szelep elhelyezése után a következő alkatrészek a merevítők lesznek.

- Miután a merevítők bekerültek, a leeresztő szelepbe belepattintunk egy "fület" amire azért van szükség mert a tartály nyomógombján van egy kar, amit bele kell dugni a fülbe. 

- A tartály tetejének a felrakása egy kis ügyességet igényel, mert a leeresztőszelepet meg kell emelni és a tetőt úgy a helyére illeszteni, hogy a kicsi résen a kezünk bent kell, hogy maradjon.

A tartály szereléssel el is készültünk, mindenkinek sok sikert kívánok az otthoni szerelésekhez, és ha elakadnál akkor, ne felejtkezzél meg, hogy hol találtad a leírást és a videót!

Hívjál minket! 06204917949

Felhívnám mindenki figyelmét, hogy csak Budapesti szereléseket tudunk vállalni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vizszerelo-budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr6412604607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása